Skip to main content

Godt at vide

Bagning er en kunst, der kombinerer nøje udvalgte elementer for at skabe lækre resultater. Den rette balance mellem ingredienser er nøglen til at opnå den perfekte konsistens, smag og duft. Dyk ned informationen på denne side for at lære mere om vores valg.

Vi besvarer glædeligt alle spørgsmål om vore kager og produktion

Vi modtager ofte spørgsmål om vore kager. Her kan du dykke ned i vores FAQ for at få svar på de ofte stillede spørgsmål, og hvis du selv skulle stå tilbage med et spørgsmål eller to, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen lige her

Mono- og diglycerider af fedtsyre

Spørgsmål:
Er mono- og diglycerider af fedtsyre i jeres hindbærroulade vegetabilske?

Svar:
Ja, alle emulgatorer i vores produkter er af vegetabilsk oprindelse (E471 mono- og diglycerider af fedtsyrer, E475 polyglycerolestere af fedtsyrer, E481 natriumstearoyllactylat).

Alkohol

Spørgsmål:
Er der alkohol i jeres romkugler?

Svar:
Ja, vores romkugler, kakaokugler, fyldte trøffelkugler og træstammer indeholder mindre end 1% alkohol.

Mælk

Spørgsmål:
Bruger I animalsk løbe til at lave jeres mælkeproteiner?

Svar:
Nej, vi bruger mikrobiologisk løbe til at fremstille vores mælkeproteiner.

Fedtstoffer

Spørgsmål:
Bruger I animalske fedtstoffer til bagning af jeres kager?

Svar:
Nej, vi bruger kun vegetabilske fedtstoffer til bagning, bortset fra nogle få kager, der indeholder smør. Du kan altid se på emballagen, hvilke fedtstoffer der er i den enkelte kage.

Farve og aroma

Spørgsmål:
Hvor kommer jeres farver og aromaer fra?

Svar:
Vi bruger fortrinsvis naturlige farver og anvender aldrig azo-farver. Vores aromaer er også hovedsageligt naturlige, men vi bruger nogle gange en blanding af naturlige og kunstige aromaer for at opnå den bedste smagsoplevelse.

Sukker

Spørgsmål:
Bruger I sukker, sødemidler eller en blanding i jeres produkter?

Svar:
I alle vores kager finder du kun sukker og glucose-fruktose sirup. Ingen sødemidler overhovedet.

Creme efter egen opskrift

Spørgsmål:
Laver I selv cremen til jeres kager?

Svar:
Ja, vi laver selv vores creme, som vi bruger I blandt andet vores roulader, gulerodskage og chokoladekage.

Frugtfyld efter egen opskrift

Spørgsmål:
Laver I selv frugtfyldet til jeres kager?

Svar:
Ja, vi laver selv vores frugtfyld (jordbær, hindbær, blåbær, abrikos og citron), som vi primært bruger i vores roulader. Sjovt nok indeholder vores romkugler også frugtfyld, da de laves af vores egne kager, herunder roulader.

Glasur på citronmånen

Spørgsmål:
Hvordan laver I den lækre glasur, der er på citronmånen?

Svar:
Vi laver selv den glasur, vi bruger på vores populære citronmåne. Det er en finere glasur, også kaldet fondant, som vi selv koger.

Vegetarer

Spørgsmål:
Er jeres sortiment generelt velegnet til vegetarer?

Svar:
Ja, mange af vores kager er velegnede til vegetarer. De fleste af vores kager indeholder æg, som er tilladt for ovo-vegetarer. Derudover indeholder flere af vores kager mælkeprodukter, som er tilladt for lacto-vegetarer. Du kan finde detaljerede ingredienslister på hvert produkt.

Desuden er vores E422 glycerol af vegetabilsk oprindelse. E420 sorbitol af vegetabilsk oprindelse. Glukose er af vegetabilsk oprindelse.

Hvis følgende tilsætningsstoffer eller farve er anvendt, er følgende gældende: E120 rød farve er fra lus (insekt), E904 shellak er fra lus (insekt), E901 bivoks er fra bier (insekt).

Vores værdisæt

Dette er vores målsætning hos Dan Cake

For os er kvalitet og fødevaresikkerhed med til at sikre, at du altid får en god oplevelse, når du køber en kage herfra. Råvarer bliver nøje udvalgt og tjekket. Produktionen foregår med moderne og effektivt udstyr og under medarbejdernes overvågning og kontrol.

1

Gode smagsoplevelser

At sikre at du som forbruger altid får en god smags- og kvalitetsoplevelse.

2

Inspirerende arbejdsplads

At vi er inspirerende, pålidelige, og at vi har en arbejdsplads, som viser interesse i den enkelte medarbejder.

3

Høj fødevaresikkerhed

at sikre et højt niveau af fødevaresikkerhed og opretholdelse af certificeringer efter kendte fødevarestandarder (IFS).

4

Fokus på udvikling

At have konstant fokus på udvikling og innovation hele vejen rundt i bageriet.

5

De bedste råvarer

At altid insistere på at bruge de bedste råvarer med respekt for vores omgivelser.

Høj kvalitet i vores produkter er altid øverst på ønskelisten
Har du haft en oplevelse med vores produkter, som ikke levede op til dine forventninger? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Gå til vores reklamationsformular og udfyld dine oplysninger, produktets MHT mærkning og lot-kode samt beskrivelsen af din reklamation.