Skip to main content

En arbejdsplads med plads til alle

Vi er i alt ca. 200 medarbejdere hos Dan Cake i Give. Her er ikke langt fra idé til handling og vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere er engagerede og har en høj faglighed inden for deres fagområde. Samtidig prioriterer vi et godt arbejdsklima og sammenhold i virksomheden.

Passionerede medarbejdere

Vores medarbejdere besidder en kombination af faglig kompetence, dedikation, kreativitet og en positiv holdning til at bidrage til virksomhedens fortsatte succes inden for kageproduktion.

Siden 1931 har Dan Cake været kendt for sin høje kvalitet og nøje udvalgte sortiment med mange klassikere, som ofte ses på kagebordet i de danske hjem. 

Hvem er Dan Cake?

Hos Dan Cake fokuserer vi på at levere velsmagende og kvalitetsrige produkter til forbrugere over hele verden. Alle ingredienser er nøje udvalgte og selv den dag i dag følger vi de traditionelle opskrifter for at skabe autentiske smagsoplevelser.

Historien bag

I 1931 etablerede Jens Eskildsen Dan Cake i Give, Danmark. Lige siden opstarten har Dan Cake opnået betydelig anerkendelse, både nationalt og internationalt, hvor alle vore opskrifter er forankret i den autentiske danske bagekunst.

Ansvar og CSR

Vi ønsker at fortsætte med at forbedre vores CSR-initiativer og engagement i samfundet samt minimere vores påvirkning på miljøet for at skabe en positiv og bæredygtig fremtid. Vi ønsker at tilbyde et sikkert arbejdsmiljø, med fokus på trivsel og udvikling.

Dan Cake er en inspirerende og pålidelig arbejdsplads, hvor vi viser interesse i den enkelte medarbejder.

En arbejdsplads med byggesten i de gode danske bagertraditioner

Et job hos Dan Cake handler om mere end blot at producere kager. 

Det er at skabe oplevelser og glæde for dem, der nyder det endelige resultat af ens arbejde. Det er at ære håndværket og sørge for, at de gode danske bagertraditioner fortsætter med at være en vigtig del af vores danske rødder og kulinariske arv.

Job hos Dan Cake

Du er velkommen til at sende ansøgning, og du vil høre fra os.