Sandkage trifli med bær
Tidsforbrug
15 minutter
Antal
4 portioner
Sværhedsgrad
Mellem
Ingredienser
1 vanilje sandkage
1.5 dl skyr eller yoghurt
2 spsk flormelis
1 tsk vaniljesukker
1,5 dl piskefløde
300 g friske jordbær
2-3 spsk sherry (kan undlades)
1.5 dl skyr eller yoghurt
2 spsk flormelis
1 tsk vaniljesukker
1,5 dl piskefløde
300 g friske jordbær
2-3 spsk sherry (kan undlades)
Fremgangsmåde
- Bryd sandkagen i små stykker
- Rør skyr sammen med flormelis og vanilje
- Pisk fløden til flødeskum og bland den sammen med skyren
- Skær jordbær ud i mindre stykker
- Læg triflien sammen i portionsglas: Kom lidt sandkagestykker i bunden, og dryp evt. med sherry
- Læg derefter jordbær og vaniljefløden på, og fortsæt med sandkage, jordbær og fløden til glasset er næsten fyldt
- Sæt triflien i køleskabet, og lad den trække i ca 3 timer inden servering
Et godt tip!
En trifli kan spises hele året rundt og ikke kun når jordbær er i sæson. Lav din egen kombination af frugt baseret på årtiden. Bland eksempelvis kiwi med mynte og limeskal og brug som fyld i triflien.