Muffins med vaniljefrosting

Tidsforbrug
45 minutter
Antal
4 portioner
Sværhedsgrad
Let
Ingredienser
4 stk. Dan Cake chokolademuffins
300 g Flormelis
100 g Blødt smør
25 ml Mælk
2 tsk vaniljesukker
300 g Flormelis
100 g Blødt smør
25 ml Mælk
2 tsk vaniljesukker
Fremgangsmåde
- Pak dine muffins ud og sæt dem klar
- Pisk smør og flormelis sammen
- Tilsæt mælk lidt af gangen og pisk massen med håndmikser til den bliver glat
- Tilføj vanilje og pisk med håndmikser igen
- Lad frostingen hvile i køleskabet ½ time
- Fyld den i en sprøjtepose og lav fine toppe på muffins
Et godt tip!
Du kan også udskifte vaniljesukker med kakaopulver i din frosting. Så har du en skøn kakaofrosting i stedet for.